Giriş Kayıt
Pat McClung

Pat McClung


Görsel Efekt, Oyuncu, Özel Efekt

Pat McClung, görsel efekt, oyuncu, Özel efekt.

Kanlı Gemi (2015), (1988) Zor Ölüm (1988), (1986) Yaratığın Dönüşü (1986), (2015) McFarland, USA (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patrick McClung | Pat Mcclung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sniper: Duvar
2017 Dram Görsel Efekt 6.2 20,584
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.4 31,971

Kanlı Gemi
2015 Korku Görsel Efekt 4.5 5,042

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Görsel Efekt 6.2 37,556
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.6 14
2011 Belgesel Oyuncu 8.3 10

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 170,369

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 439,889

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 372,108
2007 Suç Görsel Efekt 7.3 137,013
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 1,429

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 455,938

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 388,363

Smokin
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 73,580
2000 Komedi Görsel Efekt 5.6 8,791

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 164,195
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 372,377

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 74,179

Tepki
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 45,480

Çavuş Bilko
1996 Komedi Görsel Efekt 5.8 20,218
1995 Macera Görsel Efekt 7.6 247,229

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 220,789

Dağcı
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 111,894

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Görsel Efekt 7.6 151,951

Vurgun
1989 Macera Özel Efekt 5.8 16,428

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 724,357
1988 Fantastik Görsel Efekt 5.6 3,096

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 33,891

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 604,517

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Görsel Efekt 5.7 22,973
1985 Korku Görsel Efekt 4.3 3,001
1984 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 46,920

Hayalet Avcıları
1984 Komedi Görsel Efekt 7.8 325,388
1982 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.2 469
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 23,427

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 1,059,065

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 75,206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019