Giriş Kayıt
Peggy McCay

Peggy McCay (88)


Oyuncu

Peggy McCay, 03 Kasım 1930 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Daddy's Girl (1996), (1985) Kocam ve Sevgilim (1985), (1987) Porşe Hırsızları (1987), (1978) How the West Was Won (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Kasım 1930
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Peggy McKay
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 81 Komedi Oyuncu 5.4 498
2001 71 Biyografi Oyuncu 7.4 4,769
1997 67 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 620
1996 66 Dram Oyuncu 4.7 633
1996 Suç Oyuncu 7.3 3,115
1989 59 Korku Oyuncu 4.3 1,875

Porşe Hırsızları
1987 57 Suç Oyuncu 6.1 3,725

Kocam ve Sevgilim
1985 55 Komedi Oyuncu 7.0 4,928
1982 52 Dram Oyuncu 7.1 106
1982 Dram Oyuncu 7.9 3,054
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,761
1980 50 Biyografi Oyuncu 7.0 128
1978 Western Oyuncu 8.3 1,526
1977 Dram Oyuncu 7.3 1,457
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,388
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,784
1969 Dram Oyuncu 7.1 1,142
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,602
1965 Dram Oyuncu 7.6 750
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,914
1963 Aksiyon Oyuncu 8.1 358
1963 Dram Oyuncu 8.1 70
1962 Suç Oyuncu 8.6 3,351
1958 28 Suç Oyuncu 6.7 163
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,190
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,089
1955 Dram Oyuncu 8.0 69
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,333
1948 Dram Oyuncu 8.1 70
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,001) American Gods (1,975) The Flash (1,604) Arrow (1,601) The Blacklist (1,489) The Passage (1,383) Vikings (1,272) Love, Death & Robots (882) Supernatural (824) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019