Giriş Kayıt
Tim McCarver

Tim McCarver (77)


Oyuncu

Timothy James McCarver, 16 Ekim 1941 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

BASEketball (1998) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy James McCarver
Doğum Tarihi: 16 Ekim 1941
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kazanma Sanatı
2011 70 Biyografi Oyuncu 7.6 326,928

Aşk Kupası
2005 64 Komedi Oyuncu 6.2 40,167
1998 57 Komedi Oyuncu 6.6 53,890
1994 53 Komedi Oyuncu 5.3 5,562
1992 51 Komedi Oyuncu 5.9 9,365

Çıplak Silah
1988 47 Komedi Oyuncu 7.6 136,593
Dizi Altyazıları
Chernobyl (31,359) Game of Thrones (12,262) Warrior (2,539) The 100 (2,297) Black Mirror (2,099) Big Little Lies (1,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,535) Swamp Thing (1,479) The Big Bang Theory (1,426) Jessica Jones (1,372)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019