Giriş Kayıt
Maria McCann

Maria McCann


Oyuncu

Maria McCann, oyuncu.

Zapped Again! (1990) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.6 394
2016 Dram Oyuncu 5.7 399
2015 Gerilim Oyuncu 5.1 346
2015 Dram Oyuncu 5.4 1,824
2013 Dram Oyuncu 6.1 1,096
2013 Komedi Oyuncu 4.7 799
1998 Komedi Oyuncu 4.5 203
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019