Giriş Kayıt
Janet McCairns

Janet McCairns


Yönetmen Asistanı

Janet McCairns, yönetmen asistanı.

Doğaüstü (2005), D-Tox (2002), The Untold (2002), Lucifer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç 0 8.2 154,093

Doğaüstü
2005 Dram 0 8.5 353,258
2002 Aksiyon 0 3.4 1,729
2002 Suç 0 5.3 22,441
2002 Dram 0 5.9 368

Güzel Joe
2000 Dram 0 5.8 2,094
1996 Suç Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.3 794
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019