Giriş Kayıt
James McAvoy

James McAvoy (39)


Oyuncu, Yapımcı

James McAvoy, 21 Nisan 1979 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

2006 yılının Kasım ayında Anne-Marie Duff ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014), X-Men: Birinci Sınıf (2011), X-Men: Apocalypse (2016), Wanted (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1979
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Jamesy Boy
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
9.4 (173 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu    

Cüce Dedektif Şerlok
2018 39 Animasyon Oyuncu 5.0 5,399
2018 39 Aksiyon Oyuncu 7.9 260,356

Sarışın Bomba
2017 38 Aksiyon Oyuncu 6.7 134,506

Derin Sular
2017 38 Dram Oyuncu 5.4 3,935

Parçalanmış
2016 37 Korku Oyuncu 7.3 284,245
2016 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 329,616
2015 36 Dram Oyuncu 6.0 44,736

Aşkın Halleri
2014 35 Dram Oyuncu 6.3 10,360

Muppets Aranıyor
2014 35 Macera Oyuncu 6.4 27,914

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 35 Aksiyon Oyuncu 8.0 595,215
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,116
2013 34 Dram Oyuncu 6.9 8,026
2013 34 Dram Oyuncu 7.0 7,342

Pislik
2013 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.1 89,679

Trans
2013 34 Suç Oyuncu 6.9 102,547

Büyük Tuzak
2013 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 29,745
2012 Belgesel Oyuncu    

Şansa Bak
2011 32 Komedi 7.7 294,556

Hediye Operasyonu
2011 32 Animasyon Oyuncu 7.1 39,626

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 32 Animasyon Oyuncu 6.0 48,058

X-Men: Birinci Sınıf
2011 32 Aksiyon Oyuncu 7.7 587,067

Suikast
2010 31 Suç Oyuncu 6.9 25,791

Aşkın Son Mevsimi
2009 30 Biyografi Oyuncu 7.0 15,489
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 331,180
2008 Oyuncu 6.8 1,340
2008 News Oyuncu 6.2 33

Kefaret
2007 28 Dram Oyuncu 7.8 219,912

Aşkın Kitabı
2007 28 Biyografi Oyuncu 7.1 52,632
2007 Oyuncu 7.3 1,301
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,901

İskoçya'nın Son Kralı
2006 27 Biyografi Oyuncu 7.7 161,196

Üniversiteler Yarışıyor
2006 27 Komedi Oyuncu 6.7 19,866
2006 27 Komedi Oyuncu 6.8 55,869
2006 27 Müzik Oyuncu 6.7 1,001

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 26 Macera Oyuncu 6.9 326,277
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

İpler
2004 25 Animasyon Oyuncu 7.0 3,577

İçimdeki Dans
2004 25 Komedi Oyuncu 7.9 11,699
2004 25 Komedi Oyuncu 6.3 55,638
2004 Komedi Oyuncu 8.0 12,704
2003 Suç Oyuncu 8.5 8,017

Pür Neşe
2003 24 Komedi Oyuncu 6.7 4,399
2003 Dram Oyuncu    
2002 23 Müzikal Oyuncu 4.8 376
2002 Komedi Oyuncu 8.7 96,709

Korkunç Havuz
2001 22 Korku Oyuncu 4.2 2,270
2000 21 Dram Oyuncu    
1997 18 Biyografi Oyuncu 7.2 1,964
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,536
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

SSCB'de Doğmak
1991 Belgesel Oyuncu 8.7 15
- Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018