Giriş Kayıt
Paul McAllister

Paul McAllister (80)


Oyuncu

Paul McAllister, 30 Haziran 1875 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Manhandled (1924) yapımıyla biliniyor.

Paul McAllister, 08 Temmuz 1955 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1875
Ölüm Tarihi: 08 Temmuz 1955
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul MacAllister
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Oyuncu 8.1 203
1940 65 Komedi Oyuncu 7.0 721
1936 61 Biyografi Oyuncu 6.4 2,081

Öfke
1936 61 Suç Oyuncu 7.9 10,275
1936 61 Biyografi Oyuncu 7.3 1,775
1936 61 Korku Oyuncu 6.7 1,945
1935 60 Gerilim Oyuncu 6.3 6

Yargıç Priest
1934 59 Komedi Oyuncu 6.4 1,718
1931 56 Dram Oyuncu 6.4 423
1926 51 Aksiyon Oyuncu 7.1 308
1926 51 Dram Oyuncu 7.5 582
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,052) Swamp Thing (1,681) Black Mirror (1,634) The Big Bang Theory (1,606) Shingeki no kyojin (1,529) The 100 (1,419) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,273) Vikings (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019