Giriş Kayıt
Adam Mazer

Adam Mazer


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Adam Mazer, senarist, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Senarist 5.2 17,296
2010 Oyuncu 7.0 171

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Senarist 7.7 20,838

İhanet
2007 Biyografi Senarist 7.0 54,828
2001 Komedi Yapımcı 7.1 88,263
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,559) The Sinner (2,323) Shameless (1,583) La Casa de Papel (1,554) Castle Rock (1,529) Bodyguard (1,482) A Discovery of Witches (1,464) Suits (1,421) The 100 (1,371) Fear the Walking Dead (1,161)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018