Giriş Kayıt
Sidney Meyers

Sidney Meyers (63)


Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Sidney Meyers, 09 Mart 1906 New York City, New York, ABD doğumlu editör, oyuncu, senarist, yönetmen.

The Savage Eye (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1906
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Stebbins
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Biyografi Editör 5.7 465
1967 61 Dram Çeşitli 6.6 735
1965 59 Kısa Metraj Editör 7.5 1,605

Kenar Mahalle
1957 51 Dram Editör 7.2 2,147
1948 42 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.8 167
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019