Giriş Kayıt
Elaine May

Elaine May


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Müzisyen

Elaine May, oyuncu, senarist, yönetmen, müzisyen.

Sheldon Harnick ile evlendi.

A New Leaf (1971), Crisis in Six Scenes (2016), Enter Laughing (1967), Luv (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Esther Dale
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.6 7,079

İkinci Şans
2001 Komedi Senarist 5.4 24,729

Ufak Sahtekarlıklar
2000 Komedi Oyuncu 6.7 40,461

Kirli Yarış
1998 Komedi Senarist 6.7 29,982

Kuş Kafesi
1996 Komedi Senarist 7.2 99,544

Kurt
1994 Dram Oyuncu 6.3 59,899
1987 Macera Yönetmen
Senarist
Müzik
4.6 11,828
1982 Komedi Senarist 7.4 113,973
1978 Komedi Oyuncu 6.2 8,030

Cennet Beklesin
1978 Komedi Senarist 6.9 23,298
1976 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.4 6,911
1972 Komedi Yönetmen 7.0 5,547
1971 Komedi Senarist 6.0 682
1971 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.3 7,534

Aşk Mevsimi
1967 Komedi Oyuncu 8.0 287,148
1967 Komedi Oyuncu 5.3 787
1967 Komedi Oyuncu 6.3 713
1962 Tarihi Oyuncu 7.4 97
1962 Komedi Oyuncu 8.3 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024