Giriş Kayıt
Arthur Max

Arthur Max (72)


Yapım Tasarımcısı, Oyuncu, Sanat Bölümü

Arthur Max, 01 Mayıs 1946 New York City, New York, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, oyuncu, sanat bölümü.

Yedi (1995), Gladyatör (2000), Marslı (2015), Prometheus (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1946
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyanın Bütün Parası
2017 71 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.8 52,148
2016 Oyuncu 6.5 1,856

Marslı
2015 69 Macera Yapım Tasarımcısı 8.0 642,561

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 68 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 147,447

Danışman
2013 67 Suç Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
5.3 90,300
2012 66 Macera Yapım Tasarımcısı 7.0 526,960
2010 64 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 234,276

Yalanlar Üstüne
2008 62 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.1 194,776

Amerikan Gangsteri
2007 61 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.8 357,753

Cennetin Krallığı
2005 59 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.2 244,500

Panik Odası
2002 56 Gerilim Yapım Tasarımcısı 6.8 231,158

Kara Şahin Düştü
2001 55 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 330,098

Gladyatör
2000 54 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 1,164,168

Jane'in Zaferi
1997 51 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
5.9 67,461

Yedi
1995 49 Suç Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
8.6 1,231,139

Devrim
1985 39 Macera Sanat Bölümü 5.3 5,749
1984 38 Macera Sanat Bölümü 6.4 16,333
1984 38 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,228
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018