Giriş Kayıt
Arthur Max

Arthur Max (72)


Yapım Tasarımcısı, Oyuncu, Sanat Bölümü

Arthur Max, 01 Mayıs 1946 New York City, New York, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, oyuncu, sanat bölümü.

Yedi (1995), Gladyatör (2000), Marslı (2015), Prometheus (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1946
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyanın Bütün Parası
2017 71 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.9 48,705
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Marslı
2015 69 Macera Yapım Tasarımcısı 8.0 635,754

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 68 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 146,646

Danışman
2013 67 Suç Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
5.3 89,720
2012 66 Macera Yapım Tasarımcısı 7.0 524,367
2010 64 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 233,078

Yalanlar Üstüne
2008 62 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.1 193,775

Amerikan Gangsteri
2007 61 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.8 355,756

Cennetin Krallığı
2005 59 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.2 243,054

Panik Odası
2002 56 Gerilim Yapım Tasarımcısı 6.8 229,972

Kara Şahin Düştü
2001 55 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 328,127

Gladyatör
2000 54 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 1,153,742

Jane'in Zaferi
1997 51 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
5.9 67,048

Yedi
1995 49 Suç Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
8.6 1,219,518

Devrim
1985 39 Macera Sanat Bölümü 5.3 5,650
1984 38 Macera Sanat Bölümü 6.4 16,239
1984 38 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,109
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,726) Shameless (3,705) Bodyguard (2,321) Castle Rock (1,984) The First (1,575) Fear the Walking Dead (1,357) La Casa de Papel (1,091) The 100 (1,066) Friends (768) Suits (759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018