Giriş Kayıt
Arthur Max

Arthur Max (72)


Yapım Tasarımcısı, Oyuncu, Sanat Bölümü

Arthur Max, 01 Mayıs 1946 New York City, New York, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, oyuncu, sanat bölümü.

Yedi (1995), Gladyatör (2000), Marslı (2015), Prometheus (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1946
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyanın Bütün Parası
2017 71 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.8 55,887
2016 Oyuncu 6.5 1,870

Marslı
2015 69 Macera Yapım Tasarımcısı 8.0 655,830

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 68 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 148,784

Danışman
2013 67 Suç Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
5.3 90,930
2012 66 Macera Yapım Tasarımcısı 7.0 530,993
2010 64 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 236,195

Yalanlar Üstüne
2008 62 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.1 196,373

Amerikan Gangsteri
2007 61 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.8 360,696

Cennetin Krallığı
2005 59 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.2 246,607

Panik Odası
2002 56 Gerilim Yapım Tasarımcısı 6.8 233,242

Kara Şahin Düştü
2001 55 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 333,401

Gladyatör
2000 54 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 1,181,344

Jane'in Zaferi
1997 51 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
5.9 67,958

Yedi
1995 49 Suç Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
8.6 1,250,723

Devrim
1985 39 Macera Sanat Bölümü 5.3 5,808
1984 38 Macera Sanat Bölümü 6.4 16,434
1984 38 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,244
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019