Giriş Kayıt
Amora Mautner

Amora Mautner (44)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Amora Mautner, 01 Ocak 1975 Brezilya doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1975
Doğum Yeri: Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Yönetmen 8.1 52
2015 Komedi Yönetmen 6.6 186
2014 Kısa Metraj Yönetmen    
2013 Komedi Yönetmen 6.7 51
2012 Komedi Yönetmen 8.1 1,457
2011 Dram Yönetmen 7.5 131
2010 Komedi Yönetmen 7.5 104
2009 Komedi Yönetmen 5.4 52
2008 Komedi Yönetmen 4.7 46
2007 Komedi Yönetmen 6.9 343
2005 Dram Yönetmen 6.2 61
2003 Dram Yönetmen 7.6 319
2003 Komedi Yönetmen 5.0 31
2000 Yönetmen Asistanı 5.6 88
2000 Komedi Yönetmen 8.1 287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019