Giriş Kayıt
Derrel Maury

Derrel Maury (64)


Oyuncu

Derrel Maury Friedman, 15 Nisan 1954 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Massacre at Central High (1976) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Derrel Maury Friedman
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1954
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Aksiyon Oyuncu 7.5 11
2011 57 Macera Oyuncu 2.8 223
1982 28 Animasyon Oyuncu 6.4 660
1982 Komedi Oyuncu 3.9 410
1981 27 Dram Oyuncu 6.1 3,985

En Büyük Suç
1978 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,194

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,082
1975 21 Dram Oyuncu 6.4 265
1975 21 Aile Oyuncu 6.0 2,220
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,692
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018