Giriş Kayıt
Derrel Maury

Derrel Maury (64)


Oyuncu

Derrel Maury Friedman, 15 Nisan 1954 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Massacre at Central High (1976) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Derrel Maury Friedman
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1954
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Aksiyon Oyuncu 7.5 11
2011 57 Macera Oyuncu 2.8 225
1982 28 Animasyon Oyuncu 6.3 673
1982 Komedi Oyuncu 3.9 414
1981 27 Dram Oyuncu 6.1 4,057
1978 Western Oyuncu 6.4 162

En Büyük Suç
1978 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,235

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,113
1975 21 Dram Oyuncu 6.3 270
1975 21 Aile Oyuncu 6.1 2,288
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,873
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019