Giriş Kayıt
Giorgio Maulini

Giorgio Maulini


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Senarist

Giorgio Maulini, oyuncu, yönetmen asistanı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 208
1974 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 96

Lisa Ve şeytan
1973 Korku Senarist 6.4 3,385
1971 Komedi Oyuncu 6.7 102
1971 Dram Oyuncu 7.6 1,634
1968 Dram Oyuncu 7.4 55
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019