Giriş Kayıt
Tony Maudsley

Tony Maudsley (51)


Oyuncu

Tony Maudsley, 30 Ocak 1968 Kirkby, Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Nine Lives of Tomas Katz (2000), Place of Execution (2008), İrlanda Macerası (2006), (1999) Hayalet Süvari (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1968
Doğum Yeri: Kirkby, Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 47 Komedi Oyuncu 5.7 5,402
2013 Komedi Oyuncu 7.1 922
2013 Komedi Oyuncu 6.4 130
2012 Komedi Oyuncu 6.9 864
2010 Biyografi Oyuncu 7.8 276
2010 Dram Oyuncu 7.8 1,303
2009 41 Komedi Oyuncu 6.4 85
2009 41 Dram Oyuncu 6.6 816

Triffidler'in Günü
2009 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,727
2008 Dram Oyuncu 7.4 1,208

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 39 Macera Oyuncu 7.5 443,485
2007 Komedi Oyuncu 7.4 3,029
2006 38 Suç Oyuncu 6.7 641

İrlanda Macerası
2006 38 Komedi Oyuncu 5.2 1,108

Gurur Dünyası
2004 36 Dram Oyuncu 6.2 19,208
2004 Komedi Oyuncu 8.3 9,821

Pür Neşe
2003 35 Komedi Oyuncu 6.6 4,747
2002 34 Dram Oyuncu 6.6 775
2002 34 Dram Oyuncu 7.8 27

Melekler Çetesi
2000 32 Komedi Oyuncu 4.1 558

Doğuştan Romantik
2000 32 Komedi Oyuncu 6.5 1,434
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,399
2000 32 Komedi Oyuncu 7.1 985

Hayalet Süvari
1999 31 Dram Oyuncu 7.4 302,242
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 882
1999 Dram Oyuncu 8.1 5,128

Korkusuz Soyguncular
1999 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 9,219
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,468
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019