Giriş Kayıt
Eva Mattes

Eva Mattes (64)


Oyuncu

Eva Mattes, 14 Aralık 1954 Tegernsee, Almanya doğumlu oyuncu.

Stroszek (1977), Woyzeck (1979), Petra Von Kant'ın Acı Gözyaşları (1972), Almanya, Solgun Ana (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1954
Doğum Yeri: Tegernsee, Almanya
Diğer Bir İsmi: Evi Mattes | Evi Matthes
Burcu: Yay
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 61 Belgesel Oyuncu 6.6 168
2015 Aile Oyuncu 5.4 17
2014 60 Oyuncu 6.5 25
2010 56 Biyografi Oyuncu 6.0 347
2009 55 Aile Oyuncu 5.6 128
2008 54 Dram Oyuncu 5.6 116
2005 51 Animasyon Oyuncu 5.6 196

Louranın Yıldızı
2004 50 Animasyon Oyuncu 6.2 505
2003 49 Belgesel Oyuncu 6.9 292
2001 47 Komedi Oyuncu 5.7 772

Kapıdaki Düşman
2001 47 Dram Oyuncu 7.6 222,295
2000 Belgesel Oyuncu 8.0 476
1999 45 Dram Oyuncu 6.3 168
1999 45 Dram Oyuncu 6.9 156
1999 45 Belgesel Oyuncu
7.9 9,412
1999 45 Oyuncu 4.0 6
1997 43 Dram Oyuncu 7.1 65
1997 Dram Oyuncu 5.4 63
1995 41 Dram Oyuncu 7.1 1,469
1989 35 Dram Oyuncu 6.9 362
1980 26 Biyografi Oyuncu 6.8 156

Almanya, Solgun Ana
1980 26 Dram Oyuncu 7.2 590
1979 25 Dram Oyuncu 7.2 7,986
1979 25 Dram Oyuncu 6.7 114
1978 24 Dram Oyuncu 7.7 3,127
1977 23 Komedi Oyuncu 8.0 11,550
1977 23 Komedi Oyuncu 7.5 88
1975 Animasyon Oyuncu 7.9 870
1975 21 Dram Oyuncu 7.7 1,579
1974 20 Dram Oyuncu 7.0 2,003
1974 20 Aksiyon Oyuncu 7.0 326

Wild Game
1973 19 Dram Oyuncu 7.2 333

Petra Von Kant'ın Acı Gözyaşları
1972 18 Dram Oyuncu 7.8 7,257

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,082
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019