Giriş Kayıt
Bruno Mattei

Bruno Mattei (75)


Yönetmen, Editör, Senarist, Editör

Bruno Mattei, 30 Temmuz 1931 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yönetmen, editör, senarist, editör.

Virus (1980), Zombi 3 (1988), Fareler: Gece ve Terör (1984), After Death (Oltre la morte) (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Bruno Mattei, 21 Mayıs 2007 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1931
Ölüm Tarihi: 21 Mayıs 2007
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Michael Cardoso | Norman Dawn | Vincent Dawn | Dav
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 75 Suç Senarist
Yönetmen
Müzik
4.9 120
2002 71 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
6.1 34
2002 71 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
3.8 60
1993 62 Gerilim Yönetmen
Senarist
6.4 22
1989 58 Aksiyon Editör
Yönetmen
4.7 934
1989 58 Aksiyon Yapımcı 3.8 1,935
1988 57 Korku Yönetmen
Oyuncu
Editör
4.9 3,903

Robo Savaş Belası
1988 57 Aksiyon Yönetmen 4.2 537
1987 56 Western Senarist
Yönetmen
5.6 187
1987 56 Aksiyon Senarist
Yönetmen
Editör
5.3 580

Fareler: Gece ve Terör
1984 53 Korku Yönetmen
Senarist
4.5 1,980

Öldüren Dalgalar
1984 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.5 2,985
1983 52 Aksiyon Yönetmen 4.9 742
1982 51 Aksiyon Editör
Yönetmen
4.8 567
1982 51 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
4.6 70
1981 50 Aksiyon Yönetmen 3.6 389
1981 50 Korku Senarist
Yönetmen
4.7 627
1980 49 Korku Oyuncu
Yönetmen
5.0 4,027
1980 49 Dram Yönetmen 5.2 152
1979 48 Belgesel Senarist
Yönetmen
Editör
5.0 106
1977 46 Belgesel Yönetmen
Senarist
Editorial Department
5.3 89
1976 45 Dram Editör 4.5 405
1975 44 Dram Senarist 5.5 328
1972 41 Gerilim Editör 5.1 449
1970 39 Korku Editör 5.8 2,266
1969 38 Aksiyon Editör
Çeşitli
4.8 1,130
1961 30 Macera Editorial Department 6.1 18
1952 21 Komedi Editorial Department 7.2 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019