Giriş Kayıt
Lisa Matsukawa

Lisa Matsukawa


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Lisa Matsukawa, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi    

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Çeşitli 7.1 48,902
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 8.9 244,670

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 357,675

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 139,949
1997 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 250
1996 Komedi Çeşitli 7.1 62,051
1996 Aksiyon Çeşitli    
1993 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 4,133
1992 Aksiyon Çeşitli 6.4 2,028
1992 Reality-TV Yapımcı 5.0 3,582
1992 Dram Çeşitli 6.1 2,480

Tutku Sarayı
1990 Dram Çeşitli 6.5 6,378

Manyak Polis 2
1990 Suç Çeşitli 5.8 4,249
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018