Giriş Kayıt
Lisa Matsukawa

Lisa Matsukawa


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Lisa Matsukawa, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.0 1,841

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Çeşitli 7.1 49,089
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 8.9 246,696

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 360,117

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 140,627
1997 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 287
1996 Komedi Çeşitli 7.1 62,507
1996 Aksiyon Çeşitli 7.2 1,325
1993 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 4,728
1992 Aksiyon Çeşitli 6.5 2,247
1992 Reality-TV Yapımcı 5.0 3,594
1992 Dram Çeşitli 6.1 2,681

Tutku Sarayı
1990 Dram Çeşitli 6.5 6,752

Manyak Polis 2
1990 Suç Çeşitli 5.9 5,015
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018