Giriş Kayıt
Yoichi Matsue

Yoichi Matsue


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Yoichi Matsue, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu.

Saklı Kale (1958), Yüksek Ve Alçak (1963), Kızıl Sakal (1965), Ahmaklar Barış İçinde Uyuyor (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yoichi Matsue
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Macera Yapımcı 8.3 20,745
1970 Dram Yapımcı 7.5 5,306

Cehennemde iki Adam
1968 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 6,935

Kızıl Sakal
1965 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 13,974

Yüksek Ve Alçak
1963 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 23,016

Ahmaklar Barış İçinde Uyuyor
1960 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 9,291

Saklı Kale
1958 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 29,022

Aşk, Çiçek ve Rüzgar
1958 Dram Oyuncu 6.2 273
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019