Giriş Kayıt
Masaru Matsuda

Masaru Matsuda (59)


Oyuncu

Masaru Matsuda, 18 Ocak 1963 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Shiko funjatta (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1963
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 42 Dram Oyuncu 5.9 326
2001 38 Suç Oyuncu 6.7 1,117

Tuval Bedenler
1996 33 Dram Oyuncu 6.5 13,155
1993 30 Aksiyon Oyuncu 6.0 389
1992 29 Komedi Oyuncu 7.2 903
1990 Oyuncu 5.3 141
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022