Giriş Kayıt
Bert Matias

Bert Matias (81)


Oyuncu

Lamberto I. Matias, 06 Temmuz 1937 Cabanatuan City, Filipinler doğumlu oyuncu.

(2006) Hapishane Muhabbeti (2006), (2014) Dig Two Graves (2014), (2016) Tokyo Trial (2016), (2005) Kutsal Kase (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lamberto I. Matias
Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1937
Doğum Yeri: Cabanatuan City, Filipinler
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 81 Dram Oyuncu 8.4 14
2016 Dram Oyuncu 7.5 585
2014 77 Fantastik Oyuncu 5.7 2,715

Noel Baba Fred
2007 70 Komedi Oyuncu 5.6 36,964

Hapishane Muhabbeti
2006 69 Komedi Oyuncu 6.0 21,737

Kutsal Kase
2005 68 Korku Oyuncu 4.6 888
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019