Giriş Kayıt
Heather Mathieson

Heather Mathieson


Oyuncu

Heather Mathieson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 228,109
2011 Komedi Çeşitli 8.5 325,793
2011 Suç Çeşitli 7.3 14,169
2008 Dram Çeşitli 5.6 122

Karanlık Su
2005 Dram Çeşitli 5.6 56,840
2002 Dram Oyuncu 7.4 45
2002 Aksiyon Oyuncu 5.2 377
2000 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,180
1996 Dram Oyuncu 8.3 389
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019