Giriş Kayıt
Oliver Masucci

Oliver Masucci (50)


Oyuncu

Oliver Masucci, 06 Ekim 1968 Stuttgart, Almanya doğumlu oyuncu.

Dark (2017), Er ist wieder da (2015), 4 Blocks (2017), Asla Gözlerini Kaçırma (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1968
Doğum Yeri: Stuttgart, Almanya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.87 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Asla Gözlerini Kaçırma
2018 50 Dram Oyuncu 7.6 1,836
2017 Suç Oyuncu 8.6 94,340
2017 Dram Oyuncu 8.2 3,403
2016 Gerilim Oyuncu 6.1 119
2016 48 Western Oyuncu 5.9 766
2015 47 Komedi Oyuncu 7.1 33,959
2004 36 Macera Oyuncu 4.9 677
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019