Giriş Kayıt
Christopher Masterson

Christopher Masterson (42)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Christopher Kennedy Masterson, 22 Ocak 1980 Long Island, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı.

Campfire Tales (1997), Dragonheart: A New Beginning (2000), The Art of Travel (2008), Beneath the Leaves (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Kennedy Masterson
Doğum Tarihi: 22 Ocak 1980
Doğum Yeri: Long Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Christopher Kennedy Masterson | Chris Masterson
Burcu: Kova
Boyu: 1.76 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 39 Gerilim Oyuncu 4.5 1,541
2017 37 Komedi Oyuncu 6.4 316
2016 36 Gerilim Oyuncu 4.4 10,441
2015 35 Komedi Oyuncu 5.1 2,521
2013 33 Komedi Oyuncu 7.0 472
2010 Suç Oyuncu 7.5 38,634
2010 30 Macera Oyuncu 5.9 60
2009 29 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
4.4 946
2008 28 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.3 2,576
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 1,479
2005 25 Dram Oyuncu 5.4 772

Ağlayan Tepeler
2003 23 Dram Oyuncu 4.1 1,078
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,553

Korkunç Bir Film 2
2001 21 Komedi Oyuncu 5.3 163,227
2001 21 Komedi Oyuncu 6.0 606
2000 20 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,839

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.1 132,162

Geçmişin Gölgesinde
1998 18 Suç Oyuncu 8.5 1,119,083
1998 Animasyon Oyuncu 6.6 14,923
1998 Komedi Oyuncu 8.1 171,829
1998 18 Komedi Oyuncu 5.8 2,987

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 17 Komedi Oyuncu 6.3 143,905
1997 17 Korku Oyuncu 5.8 4,115
1996 16 Suç Oyuncu 6.1 4,774

Korsan
1995 15 Aksiyon Oyuncu 5.7 28,557

Bekarlar
1992 12 Komedi Oyuncu 6.7 30,661
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022