Giriş Kayıt
Gordon Masten

Gordon Masten


Oyuncu

Gordon Masten, oyuncu.

Daire 1303 (2012), The Hound of the Baskervilles (2000), Airspeed (1999), (2011) Yaşam Şifresi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J. Gordon Masten
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,432

Kahraman Çocuk
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,194

Daire 1303
2012 Korku Oyuncu 2.6 5,280

Çalıntı Hayat
2012 Dram Oyuncu 7.1 69,784

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Oyuncu 7.5 447,998
2010 Komedi Oyuncu 5.4 573

Yazlık Ev
2008 Dram Oyuncu 4.9 276
2007 Komedi Oyuncu 5.2 262

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Oyuncu 7.0 53,737
2007 Korku Oyuncu 3.9 860

Tracey'in Yaşamından Kesitler
2007 Dram Oyuncu 6.2 7,101
2006 Aksiyon Oyuncu 4.1 845
2005 Aksiyon Oyuncu 8.7 2,351

Hep Seni Aradım
2004 Dram Oyuncu 7.0 49,812

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 381,928
2003 Komedi Oyuncu 6.7 6,045

Uykusuz
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 645
2001 Komedi Oyuncu 6.1 387
2000 Suç Oyuncu 6.1 944
2000 Animasyon Oyuncu 6.9 143
2000 Dram Oyuncu 5.7 1,573

Gri Baykuş
1999 Biyografi Oyuncu 6.0 3,162
1999 Suç Oyuncu 6.7 846
1999 Macera Oyuncu 3.6 1,174
1998 Komedi Oyuncu 5.0 2,598
1997 Dram Oyuncu 7.3 1,431

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 22,115

Noel Baba
1994 Komedi Oyuncu 6.4 84,641
1993 Gerilim Oyuncu 5.6 404

Kurdun Gölgesi
1992 Macera Oyuncu 5.8 761
1992 Komedi Oyuncu 6.1 9,241
1992 Macera Oyuncu 7.2 2,892
1992 Romantik Oyuncu 7.0 177

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,991

Stanley Ve Iris
1990 Dram Oyuncu 6.3 6,422
1988 Dram Oyuncu 6.3 55

Sisteki Goriller
1988 Biyografi Oyuncu 7.0 21,929
1987 Animasyon Oyuncu 3.5 190
1986 Biyografi Oyuncu 5.4 983
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019