Giriş Kayıt
Mike Massa

Mike Massa (51)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Mike Massa, 08 Şubat 1968 Frankfurt, Almanya doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

Teklif (2009), Angel 2 (1999), Dollhouse (2009), Entrika (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1968
Doğum Yeri: Frankfurt, Almanya
Diğer Bir İsmi: John Michael Massa | Michael Massa
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Arınma Gecesi
2018 50 Aksiyon Dublör 5.1 35,991

Cloverfield Paradoksu
2018 50 Korku Dublör 5.6 79,005
2017 49 Aksiyon Dublör 6.4 143,274
2017 Dram Dublör 7.5 2,125

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 49 Dram Dublör 8.0 362,249

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 49 Aksiyon Dublör 6.7 174,318
2016 Dublör 6.5 1,879

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 47 Aksiyon Dublör
Çeşitli
8.0 771,452
2015 Aksiyon Dublör 6.2 3,871
2015 Aksiyon Dublör 6.8 5,819

Jupiter Yükseliyor
2015 47 Aksiyon Dublör 5.3 164,144

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 46 Aksiyon Dublör 7.8 637,484

Hız Tutkusu
2014 46 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 153,290
2014 Aksiyon Dublör 7.5 12,198
2014 Aksiyon Dublör 7.2 3,273

Çılgın Haber Ekibi
2013 45 Komedi Dublör 6.3 153,710
2013 45 Aksiyon Dublör 6.6 146,575

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 45 Aksiyon Dublör 4.8 179,728

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 45 Aksiyon Dublör 7.7 441,916

Felekten Bir Gece 3
2013 45 Komedi Dublör 5.8 265,631

Demir Adam 3
2013 45 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 668,725
2013 45 Aksiyon Dublör 6.2 104,127

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 43 Aksiyon Dublör 7.3 325,698

Aşkın Büyüsü
2011 43 Dram Dublör 6.9 104,800

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 42 Komedi Dublör 5.1 14,033

Cehennem Melekleri
2010 42 Aksiyon Dublör 6.5 304,333
2010 Komedi Dublör 8.2 27,729
2010 Dram Dublör 7.0 812

Suretler
2009 41 Aksiyon Dublör 6.3 162,297

Teklif
2009 41 Komedi Dublör 6.7 268,032

Prenses Koruma Programı
2009 41 Komedi Dublör 5.7 18,850

Uzay Yolu
2009 41 Aksiyon Dublör 8.0 552,518
2009 Dram Dublör 7.9 706

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 41 Aksiyon Dublör 6.6 238,693

Kapak Güzeli
2009 41 Komedi Dublör
Oyuncu
5.0 19,875
2009 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
7.7 43,632
2009 Aksiyon Dublör 6.4 2,301
2008 Dram Dublör 7.9 217,378

Bir Çılgının İçinde
2008 40 Macera Dublör 5.0 35,560

Kadavra
2008 40 Suç Dublör 6.0 29,293
2008 40 Komedi Dublör 4.5 172

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 40 Aksiyon Dublör 6.2 386,457

Son Çare Bodyguard
2008 40 Komedi Dublör 5.7 54,849

Bakış Açısı
2008 40 Aksiyon Dublör 6.6 137,827

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 226,236
2008 Komedi Dublör 8.6 39,355

Bitirim İkili 3
2007 39 Aksiyon Dublör 6.2 139,340

Aman Tanrım
2007 39 Komedi Dublör 5.4 129,147

Zor Ölüm 4.0
2007 39 Aksiyon Dublör 7.1 367,918
2007 39 Korku Dublör 5.0 2,534

Örümcek Adam 3
2007 39 Aksiyon Dublör 6.2 451,908

İleri
2007 39 Aksiyon Dublör 6.2 138,508

Hız Tutkusu
2007 39 Aksiyon Oyuncu 4.0 8,343
2007 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
6.5 1,324
2006 38 Aksiyon Dublör 7.1 272,870

Superman Dönüyor
2006 38 Aksiyon Dublör 6.1 258,589

Jerome'un Planı
2006 38 Komedi Dublör 6.3 15,970
2006 Komedi Dublör 6.9 853

Herbie: Tam Gaz
2005 37 Macera Dublör 4.8 41,527

Davetsiz Çapkınlar
2005 37 Komedi Dublör 7.0 310,812
2005 Komedi Dublör 7.9 128,508

Xxx 2
2005 37 Aksiyon Dublör 4.4 62,961

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 37 Aksiyon Dublör 5.1 62,458
2005 37 Dram Dublör 7.0 273,002
2005 Suç Dublör 7.2 2,162

İnfazcı
2004 36 Aksiyon Dublör 6.5 140,879

Paparazi
2004 36 Aksiyon Dublör 5.8 14,056

Örümcek Adam 2
2004 36 Aksiyon Dublör 7.3 490,196

Yarından Sonra
2004 36 Aksiyon Dublör 6.4 380,087

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 36 Aksiyon Dublör 3.5 20,593
2004 36 Aksiyon Dublör 6.1 226,124

Ayın Çalışanı
2004 36 Komedi Dublör 6.2 9,068
2004 36 Aksiyon Dublör 4.1 25,663

İtalyan İşi
2003 35 Aksiyon Dublör 7.0 318,754

Hollywood Polisleri
2003 35 Aksiyon Dublör 5.3 34,033

Matrix Reloaded
2003 35 Aksiyon Dublör 7.2 471,733
2003 Dram Dublör 7.4 1,128

Entrika
2003 35 Suç Dublör 6.7 32,127
2002 Macera Dublör 9.0 221,901
2002 Komedi Dublör 7.6 2,712

Balon çocuk
2001 33 Macera Dublör 5.6 28,194
2001 Suç Dublör 7.0 9,193
2001 33 Aksiyon Dublör 6.1 289,746

15 Dakika
2001 33 Aksiyon Dublör 6.1 46,131
2001 33 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,100

Güzel Dedektif
2000 32 Aksiyon Dublör 6.2 166,143

Manolya
1999 31 Dram Dublör
Oyuncu
8.0 267,074

Roswell 1
1999 Dram Dublör 7.5 24,805
1999 31 Gerilim Dublör
Oyuncu
4.5 322

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
8.0 58,486

Aşkın Büyüsü
1998 30 Komedi Dublör 6.2 65,223
1998 30 Suç Dublör 6.1 888

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 29 Aksiyon Dublör 7.2 248,529

Hız Tuzağı 2
1997 29 Aksiyon Dublör
Çeşitli
3.8 68,483

Sinifta olay var
1996 28 Aksiyon Dublör 5.9 10,699
1993 Aksiyon Dublör 6.7 5,543
1988 Macera Dublör 6.5 961
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019