Giriş Kayıt
Steve Maslow

Steve Maslow (74)


Sesler, Müzisyen

Steve Maslow, 17 Ekim 1944 Los Angeles, California, ABD doğumlu sesler, müzisyen.

Şeytan Çıkmazı (1987), Sıradan İnsanlar (1980), Uçak 2 (1982), Bırak Güneş İçeri Girsin (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1944
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 73 Aksiyon Sesler 5.2 120,461

Korku Seansı 2
2016 72 Korku Sesler 7.4 197,602
2016 72 Aksiyon Sesler 5.4 11,364

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 71 Aksiyon Sesler 8.1 786,627
2014 70 Komedi Sesler 4.9 44,559
2014 70 Aksiyon Sesler 7.0 235,631
2014 Dram Sesler 7.2 13,939

Korku Seansı
2013 69 Korku Sesler 7.5 401,309
2013 69 Aksiyon Sesler 6.6 149,531

Muhteşem Gatsby
2013 69 Dram Sesler 7.3 435,992
2012 68 Belgesel Sesler
Müzik
7.0 25

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 68 Aksiyon Sesler 5.8 84,040
2011 67 Aksiyon Sesler 5.3 3,625

Hırsızlar Şehri
2010 66 Suç Sesler 7.6 324,143
2010 66 Dram Sesler 6.3 16,350
2010 66 Belgesel Sesler 7.6 3,313

Çılgın Köpek
2010 66 Komedi Sesler 4.2 13,349

Salgın
2010 66 Korku Sesler 6.5 104,902

Marc Pease Deneyimi
2009 65 Komedi Sesler 4.1 2,022

Sınırı Geçmek
2009 65 Dram Sesler 6.7 21,891

Ejder Topu: Başlangıç
2009 65 Aksiyon Sesler 2.6 66,214

Dünyanın Durduğu Gün
2008 64 Dram Sesler 5.5 156,326

En Süper Kahraman
2008 64 Aksiyon Sesler 4.5 59,993

Sokak Dansı
2008 64 Dram Sesler 6.3 76,300

Aman Tanrım
2007 63 Komedi Sesler 5.4 131,236
2006 62 Aksiyon Sesler 6.7 27,789
2006 62 Dram Sesler 7.2 191,469

X-Men: Son Direniş
2006 62 Aksiyon Sesler 6.7 456,144

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 61 Komedi Sesler 6.1 125,694

Sadece Arkadaş
2005 61 Komedi Sesler 6.2 98,015

40 Yıllık Bekar
2005 61 Komedi Sesler 7.1 366,678

Bay Mükemmel
2005 61 Komedi Sesler 5.5 26,950

Görünmez Çocuklar
2005 61 Dram Sesler 7.6 3,663

Şut ve Gool
2005 61 Komedi Sesler 5.6 34,060

Gün Batarken
2004 60 Aksiyon Sesler 6.3 42,444

Yakar Top
2004 60 Komedi Sesler 6.7 214,961

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 60 Komedi Sesler 4.6 26,018

Şapkalı Kedi
2003 59 Macera Sesler 3.9 46,410

Hesaplaşma
2003 59 Aksiyon Sesler 6.3 98,316

Amerikan Pastası Düğün
2003 59 Komedi Sesler 6.3 183,703

Aman Tanrım!
2003 59 Komedi Sesler 6.7 347,781

Kurşun Geçirmez
2003 59 Aksiyon Sesler 5.5 46,042

Guru
2002 58 Komedi Sesler 5.4 14,436

Kızıl Ejder
2002 58 Suç Sesler 7.2 232,886

Zaman Makinası
2002 58 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 113,373

Aydaki Adam
2002 58 Komedi Sesler 3.8 23,021

Büyük Dalga
2002 58 Dram Sesler 5.7 28,574

Akrep Kral
2002 58 Aksiyon Sesler 5.5 123,532

Salton Denizi
2002 58 Suç Sesler
7.1 28,613

İki Yüzlü
2001 57 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 21,725

Süper Ot
2001 57 Komedi Sesler 6.3 50,126

Korkunç Bir Film 2
2001 57 Komedi Sesler 5.3 139,176
2001 57 Aksiyon Sesler 5.8 186,474
2000 56 Aksiyon Sesler 6.6 72,862

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 56 Komedi Sesler 4.4 45,736

Aşk Oyunu
1999 55 Dram Sesler 6.6 29,670

General'in Kızı
1999 55 Suç Sesler 6.3 49,264

Müebbet Kuşları
1999 55 Komedi Sesler 6.7 41,245

Koca Bebek Joe
1998 54 Aksiyon Sesler 5.6 26,093
1998 54 Biyografi Sesler 6.8 96,042

Karınca Z
1998 54 Animasyon Sesler 6.6 139,753

Şifre Merkür
1998 54 Aksiyon Sesler 6.1 62,990

Ruhsuz
1998 54 Komedi Sesler 6.0 13,335

Zor Hedef Fare
1997 53 Komedi Sesler 6.4 47,848

Hız Tuzağı 2
1997 53 Aksiyon Sesler 3.8 70,025

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 53 Aksiyon Sesler 6.7 41,476

Bir Dilek Tut
1997 53 Komedi Sesler 5.4 4,878
1997 53 Animasyon Sesler 6.9 6,540

Çatlak Profesör
1996 52 Komedi Sesler 5.6 102,042

Fanatik
1996 52 Dram Sesler 5.8 43,593

Los Angeles'tan Kaçış
1996 52 Aksiyon Sesler 5.7 64,620

Kasırga
1996 52 Aksiyon Sesler 6.3 163,057

Çavuş Bilko
1996 52 Komedi Sesler 5.8 20,230

Kara Koyun
1996 52 Komedi Sesler 6.3 34,229

Kahraman köpek balto
1995 51 Animasyon Sesler 7.1 36,690

Budala Dedektif 2
1995 51 Macera Sesler 6.4 188,822

Su Dünyası
1995 51 Aksiyon Sesler 6.2 167,689

Şanslı
1995 51 Dram Sesler 6.7 6,102
1995 51 Animasyon Sesler 5.6 4,184
1994 50 Komedi Sesler 6.3 39,986

Elveda Cennet
1994 50 Aksiyon Sesler 6.4 4,385

Masallar Prensi
1994 50 Animasyon Sesler 6.0 19,281

Ufaklık
1994 50 Komedi Sesler 4.6 61,151
1994 50 Animasyon Sesler 5.4 5,625
1994 50 Komedi Sesler 6.1 26,743

Hız Tuzağı
1994 50 Aksiyon Sesler 7.2 305,340

Kötü Kızlar
1994 50 Western Sesler 5.1 10,961

Parmak Kız
1994 50 Animasyon Sesler 6.4 13,915
1993 49 Komedi Sesler 4.9 16,320

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 49 Macera Sesler 6.7 107,759

Süper Mario Kardeşler
1993 49 Macera Sesler 4.0 45,743

Sıkı Atışlar 2
1993 49 Aksiyon Sesler 6.6 78,610

Kayboluş
1993 49 Dram Sesler 6.3 21,684
1992 48 Komedi Sesler 6.1 11,406

Yasak Geçit
1992 48 Aksiyon Sesler 6.3 9,340
1992 48 Komedi Sesler 6.5 19,874

Batman Dönüyor
1992 48 Aksiyon Sesler 7.0 254,415

Vegas'ta Balayı
1992 48 Komedi Sesler 5.8 15,996
1992 48 Macera Sesler 5.3 4,055

Kanunsuz Giriş
1992 48 Suç Sesler 6.3 13,401
1992 48 Komedi Sesler 6.7 1,258

Bir Zamanlar Bir Suç Vardı
1992 48 Komedi Sesler 5.8 3,562

Kasabın Karısı
1991 47 Komedi Sesler 5.3 6,115

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 47 Aksiyon Sesler 6.0 48,042
1991 47 Macera Sesler 4.8 2,531

Makas Eller
1990 46 Dram Sesler 7.9 416,812

Şeytan Çıkaran
1990 46 Komedi Sesler 4.8 7,547

Ninja Kaplumbağalar
1990 46 Aksiyon Sesler 6.8 78,845

Hayalet
1990 46 Dram Sesler 7.0 180,253
1990 46 Dram Sesler 6.0 1,246

Bir Güç Gösterisi
1990 46 Dram Sesler 5.2 650

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 45 Komedi Sesler 6.7 1,824

Hayvan Mezarlığı
1989 45 Korku Sesler 6.6 85,445
1989 45 Biyografi Sesler 6.5 6,379
1989 45 Aksiyon Sesler 6.4 7,772
1989 45 Biyografi Sesler 6.2 14,478
1989 45 Komedi Sesler 6.0 6,666
1989 45 Dram Sesler 6.9 656

Çıplak Silah
1988 44 Komedi Sesler 7.6 137,263
1988 44 Dram Sesler 5.8 1,903

Parador Üzerinde Ay
1988 44 Komedi Sesler 5.9 5,098
1988 44 Dram Sesler 6.8 3,886

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 44 Korku Sesler 5.7 45,330
1988 44 Komedi Sesler 4.4 5,663
1988 44 Komedi Sesler 4.5 5,633

Beter Böcek
1988 44 Komedi Sesler 7.5 233,199
1988 44 Bilim-Kurgu Sesler 5.4 1,997

Haberler
1987 43 Komedi Sesler 7.2 24,878

Şeytan Çıkmazı
1987 43 Korku Sesler 7.3 73,415
1987 43 Belgesel Sesler 8.0 1,565

İçimde Biri Var
1987 43 Aksiyon Sesler 6.8 50,109
1987 43 Suç Sesler 5.8 1,089

Benim Başarım
1987 43 Komedi Sesler 6.5 26,995

Otostopçu
1986 42 Gerilim Sesler 7.3 39,553

Başka Tanrının Çocukları
1986 42 Dram Sesler 7.2 13,772

Küçük Korku Dükkanı
1986 42 Komedi Sesler 7.0 59,012
1986 42 Aksiyon Sesler 5.9 3,747
1986 42 Aile Sesler 6.9 40,454

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 42 Komedi Sesler 7.8 291,350
1986 42 Aksiyon Sesler 5.7 4,078
1986 42 Macera Sesler 5.4 5,741

Geleceğe Dönüş
1985 41 Macera 8.5 944,384

Genç Kurt
1985 41 Komedi Sesler 6.1 41,990

Yaz Kiralama
1985 41 Macera Sesler 6.3 12,557

St. Elmo Ateşi
1985 41 Dram Sesler 6.4 32,903
1985 41 Aksiyon Sesler 6.9 11,870

Dune: Çöl Gezegeni
1984 40 Aksiyon Sesler 6.6 112,206

Yıldız Adam
1984 40 Macera Sesler 7.0 39,419
1984 40 Dram Sesler 6.2 1,942

Gremlinler
1984 40 Komedi Sesler 7.3 178,816
1984 40 Belgesel Sesler 8.5 10,961
1984 40 Dram Sesler 6.1 4,798
1984 40 Komedi Sesler 6.0 7,377
1984 40 Komedi Sesler 4.2 565
1984 40 Dram Sesler 6.7 897

Hayatta Kalmak
1983 39 Dram Sesler 4.6 13,313

Olmak ya da Olmamak
1983 39 Dram Sesler 6.8 9,507

Katil Otomobil
1983 39 Dram Sesler 6.7 63,999

Ölüm Bölgesi
1983 39 Korku Sesler 7.2 54,968

Alacakaranlık Kuşağı
1983 39 Fantastik Sesler 6.5 30,458
1983 39 Komedi Sesler 5.8 4,282

İki Beyinli Adam
1983 39 Komedi Sesler 6.4 22,547
1983 39 Macera Sesler 5.9 1,846
1983 39 Animasyon Sesler 6.6 8,519

Kötü Ruh
1982 38 Korku Sesler 7.4 129,910

Karabasan
1982 38 Biyografi Sesler 6.6 13,344

Hayatın Özü
1982 38 Belgesel Sesler 8.3 32,098

Uçak 2
1982 38 Komedi Sesler 6.1 45,131

Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi
1982 38 Korku Sesler 4.8 38,622
1982 38 Komedi Sesler 7.4 8,003

Şey
1982 38 Korku Sesler 8.1 333,583

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 38 Komedi Sesler 6.8 18,991
1982 38 Korku Sesler 5.5 3,045

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 37 Aksiyon Sesler 8.5 818,249

New York'tan Kaçış
1981 37 Aksiyon Sesler 7.2 112,933

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 37 Suç Sesler 6.6 19,971

Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor
1981 37 Korku Sesler 6.6 67,143

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 36 Aksiyon Sesler 8.7 1,059,586
1980 36 Dram Sesler 5.8 3,549

Sıradan İnsanlar
1980 36 Dram Sesler 7.8 42,485
1980 36 Belgesel Sesler 6.5 132
1980 36 Macera Sesler 7.1 1,262

Bırak Güneş İçeri Girsin
1979 35 Komedi Sesler 7.6 32,358

Uzay Yolu
1979 35 Macera Sesler 6.4 75,241

Uygunsuzlar
1979 35 Dram Sesler 7.4 9,157

Siyah Kısrak
1979 35 Macera Sesler 7.4 10,700
1979 35 Komedi Sesler 6.1 14,113
1979 35 Belgesel Sesler 8.1 845
1979 35 Komedi Sesler 5.3 3,758
1979 35 Belgesel Sesler 8.1 3,231

Korkusuz
1979 35 Suç Sesler 5.9 1,406

Konvoy
1978 34 Komedi Sesler 6.3 13,756

Son Vals
1978 34 Belgesel Sesler 8.2 14,721

Sanchez'in Çocukları
1978 34 Dram Sesler 7.2 526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019