Giriş Kayıt
Anastasia Masaro

Anastasia Masaro (44)


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Anastasia Masaro, 12 Kasım 1974 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu.

Ölüm Sessizliği (2007), Honey (2003), Gel Git Ülkesi (2005), Bay Mükemmel (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1974
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 39,382

Korku Tüneli
2017 43 Korku Yapım Tasarımcısı 4.6 9,602
2015 41 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.1 6,531
2014 40 Müzik Oyuncu 5.5 158
2013 39 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 2,908

Anne
2013 39 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 157,601

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 39 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 9,893
2013 39 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 6.4 28
2012 38 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 5.4 269
2010 Oyuncu 6.8 1,666

Dr. Parnassus
2009 35 Macera Yapım Tasarımcısı 6.8 138,091

Şirket
2007 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 4,271

Ölüm Sessizliği
2007 33 Korku Sanat Yönetmeni 6.2 78,656
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 934

Bay Mükemmel
2005 31 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 26,688

Gel Git Ülkesi
2005 31 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 29,961
2003 29 Dram Sanat Yönetmeni 5.3 40,879

Hiç
2003 29 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 5,550
2002 28 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 1,468

Angelonun Öcü
2002 28 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 8,066
2000 26 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,461
2000 26 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 1,679

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 18,325
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 967

Küçük Mucize
1998 24 Komedi Sanat Bölümü 6.9 19,729

Sıkı Polis
1998 24 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 1,091

Küp
1997 23 Gizem Sanat Bölümü 7.3 190,228
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019