Giriş Kayıt
Chip Masamitsu

Chip Masamitsu


Editör, Editör, Yapımcı

Chip Masamitsu, editör, editör, yapımcı.

Kurtlarla Dans (1990), Earth 2 (1994), Freddy's Nightmares (1990), The Love Bug (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Editör 5.3 1,223
1994 Macera Editör
Yapımcı
6.9 4,355
1994 Dram Editorial Department 6.1 10,860
1994 Aksiyon Yapımcı 4.7 168

Aldanış
1991 Gerilim Editorial Department 6.2 6,009

Kurtlarla Dans
1990 Macera Editör 8.0 216,031
1990 Fantastik Editör 6.5 2,364
1988 Komedi Editorial Department 7.7 6,189

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Editorial Department 7.1 31,223

Macgyver 1
1985 Aksiyon Editör 7.7 32,050
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019