Giriş Kayıt
Chip Masamitsu

Chip Masamitsu


Editör, Editör, Yapımcı

Chip Masamitsu, editör, editör, yapımcı.

Kurtlarla Dans (1990), Earth 2 (1994), The Love Bug (1997), (1985) Macgyver 1 (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Editör 5.1 832
1994 Macera Editör
Yapımcı
6.9 4,141
1994 Dram Editorial Department 6.1 10,637

Aldanış
1991 Gerilim Editorial Department 6.1 5,786

Kurtlarla Dans
1990 Macera Editör 8.0 211,367
1990 Fantastik Editör    
1988 Komedi Editorial Department 7.7 5,768

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Editorial Department 7.1 30,391

Macgyver 1
1985 Aksiyon Editör 7.7 31,376
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018