Giriş Kayıt
Chip Masamitsu

Chip Masamitsu


Editör, Editör, Yapımcı

Chip Masamitsu, editör, editör, yapımcı.

Kurtlarla Dans (1990), Earth 2 (1994), Freddy's Nightmares (1990), The Love Bug (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Editör 5.3 1,211
1994 Macera Editör
Yapımcı
6.9 4,323
1994 Dram Editorial Department 6.1 10,763
1994 Aksiyon Yapımcı 4.7 168

Aldanış
1991 Gerilim Editorial Department 6.1 5,911

Kurtlarla Dans
1990 Macera Editör 8.0 213,764
1990 Fantastik Editör 6.5 2,326
1988 Komedi Editorial Department 7.7 6,103

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Editorial Department 7.1 30,825

Macgyver 1
1985 Aksiyon Editör 7.7 31,742
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018