Giriş Kayıt
Jamie Masada

Jamie Masada (65)


Yapımcı, Oyuncu

Jamie Masada, 18 Mart 1954 doğumlu yapımcı, oyuncu.

Dane Cook, 30 Premeditated Acts (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1954
Diğer Bir İsmi: James Masada | Jamie Mizada
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 62 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.7 109
2013 59 Belgesel 7.6 97
2011 Reality-TV 7.7 2,308
2010 56 Belgesel Oyuncu 6.5 696
2006 52 Dram Yapımcı 6.1 96
1997 43 Komedi Yapımcı 5.9 8,470
1985 31 Komedi Oyuncu 5.7 3,415
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019