Giriş Kayıt
Angélica María

Angélica María (74)


Oyuncu

Angelica Maria Hartman Ortiz, 27 Eylül 1944 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu.

Qué bonito amor (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Angelica Maria Hartman Ortiz
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1944
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Angélica Maria 'Maruca' | Angelica Hartman | Maria
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 73 Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 8.3 48
2016 Komedi Oyuncu 6.5 928

Hayat Kitabı
2014 70 Animasyon Oyuncu 7.3 59,523
2013 Komedi Oyuncu 5.7 44
2012 68 Dram Oyuncu 5.8 10
2012 68 Dram Oyuncu 5.7 396
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 150
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 152
2006 Komedi Oyuncu 6.2 792
2006 62 Dram Oyuncu 6.6 335
1999 Oyuncu 6.9 1,170
1958 14 Müzikal Oyuncu 5.3 7
1951 7 Dram Oyuncu 7.4 16
1951 7 Suç Oyuncu 7.1 10
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,007) Game of Thrones (11,334) Warrior (2,355) The 100 (2,173) Black Mirror (1,914) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,399) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019