Giriş Kayıt
Elizabeth Marx

Elizabeth Marx


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Elizabeth Marx, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

Psych (2006), Sonsuz Aşk (2002), Tortilla Soup (2001), Back to You (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Marks | Liz Marx
9.6 (5 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,051
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.4 76,345
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 128,498
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 111

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 34,611

Bug (l)
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,061
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 821
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 3,864
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 236
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
4.7 185
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
5.1 243

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Casting 6.1 61,920

Sessiz Kabus
1998 Dram Casting 5.3 8,779

Aile Bağları
1997 Dram Casting 6.0 4,762

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Casting 7.5 297,550
1997 Dram Casting 6.9 1,524
1997 Komedi Casting 5.9 39,663

Ortak
1996 Komedi Casting 6.1 6,963

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Casting 6.6 46,181
1994 Animasyon Casting 6.5 20,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019