Giriş Kayıt
Ana María Martínez

Ana María Martínez


Oyuncu

Perú, Perú doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Perú
Doğum Yeri: Perú
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 8.1 18

Aniden
2002 Komedi Oyuncu 6.4 783
1998 Dram Oyuncu 7.8 13
1997 Macera Oyuncu 7.1 14
1983 Müzikal Oyuncu 6.2 47
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019