Giriş Kayıt
Cindy Marty

Cindy Marty


Sesler

Cindy Marty, sesler.

İlk Şövalye (1995), (1988) Zor Ölüm (1988), (1993) Bugün Aslında Dündü (1993), (2007) Çok Fena (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Sesler 6.3 139,066
2016 Komedi Sesler 6.7 47,351
2015 Komedi Sesler 6.2 121,918

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Sesler 6.3 156,227

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Sesler 7.0 371,976
2012 Komedi Sesler 6.2 118,902

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Sesler 5.6 69,104

Nedimeler
2011 Komedi Sesler 6.8 249,583

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Sesler 6.7 221,763

Zorlu Görev
2010 Komedi Sesler 6.4 161,692

Matrak Adamlar
2009 Komedi Sesler 6.3 109,061

Fi Tarihi
2009 Macera Sesler 4.9 86,164

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Sesler 6.9 246,929

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sesler 7.0 293,941

Aşkzede
2008 Komedi Sesler 7.2 247,824

Charlie İş Başında
2007 Komedi Sesler 7.0 60,726

Çok Fena
2007 Komedi Sesler 7.6 483,457

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sesler 7.0 332,147

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Sesler 6.6 154,042

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sesler 5.5 24,955

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Sesler 7.1 364,776

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sesler 6.7 103,453

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Sesler 5.5 128,109

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sesler 5.6 57,428

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Sesler 4.9 112,890

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sesler 5.6 44,291

Devlet Başkanı
2003 Komedi Sesler 5.4 17,099

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sesler 6.2 184,332
2001 Aksiyon Sesler 6.1 293,201

Şeytan Kadın
2001 Komedi Sesler 5.9 36,784

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sesler 7.8 184,461

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sesler 6.4 180,739

Zor Baba
2000 Komedi Sesler 7.0 293,249

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Sesler 5.9 115,216

Mavi Korku
1999 Aksiyon Sesler 5.8 115,425
1999 Komedi Sesler 5.8 2,554

Komik Tuzak
1998 Macera Sesler 6.5 108,684
1998 Aksiyon Sesler 5.3 171,631

Ruhsuz
1998 Komedi Sesler 6.0 13,283

Titanik
1997 Dram Sesler 7.8 957,613

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Sesler 7.7 254,228

Gemide Dans
1997 Komedi Sesler 6.1 7,335
1997 Komedi Sesler 5.0 7,446

Uç Noktalar
1996 Suç Sesler 6.1 16,004
1996 Dram Sesler 6.8 372

Tepki
1996 Aksiyon Sesler 5.6 45,277

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Sesler 6.7 29,017

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Sesler 6.6 44,040

İlk Şövalye
1995 Macera Sesler 5.9 63,461

Sam Amca'nın Erleri
1994 Komedi Sesler 6.2 15,729

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.3 125,512

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Sesler 8.0 541,689

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Sesler 5.6 20,233

Drakula
1992 Korku Sesler 7.5 173,625

Affedilmeyen
1992 Western Sesler 8.2 342,274

şimşek Yürek
1992 Suç Sesler 6.8 12,912
1992 Macera Sesler 6.0 19,740
1991 Macera Sesler 4.8 2,519

Doktor
1991 Dram Sesler 7.0 4,766
1991 Aksiyon Sesler 5.8 3,572

Buck Amca
1989 Komedi Sesler 7.0 76,191

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Sesler 7.6 64,655

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Sesler 8.2 721,518

Büyük
1988 Komedi Sesler 7.3 178,736
1988 Dram Sesler 6.8 13,871
1988 Fantastik Sesler 5.6 3,085
1988 Korku Sesler 5.6 3,005

Av
1987 Aksiyon Sesler 7.8 345,388

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 24,758
1986 Komedi Sesler 5.8 16,938
1985 Aksiyon Sesler 6.8 17,359
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019