Giriş Kayıt
Jackie Martling

Jackie Martling (71)


Oyuncu

John Coger Martling Jr., 14 Şubat 1948 Mineola Long Island, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Gizli Noktalar (1997) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Coger Martling Jr.
Doğum Tarihi: 14 Şubat 1948
Doğum Yeri: Mineola Long Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jackie | Jackie the Jokeman | John C. Martling Jr.
Takma İsmi: The Jokeman
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 63 Dram Oyuncu 4.4 96
2010 62 Aksiyon Oyuncu 4.2 460
2010 62 Dram Oyuncu 6.9 1,682
2007 59 Aksiyon Oyuncu 5.0 655
2006 58 Romantik Oyuncu 5.2 919
2005 57 Belgesel Oyuncu 6.4 15,584
2004 56 Dram Oyuncu 6.1 8

Rus İşi
2003 55 Komedi Oyuncu 4.3 292
1999 51 Macera 7.3 196,667

Gizli Noktalar
1997 49 Biyografi Oyuncu 6.8 31,952
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019