Giriş Kayıt
Susana Martins

Susana Martins (54)


Oyuncu

Susana Martins, 10 Kasım 1964 doğumlu oyuncu.

Cualquier día con Manuela (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1964
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.9 146
2014 Dram Oyuncu 7.6 465
2008 Komedi Oyuncu 5.5 39
2003 Komedi Oyuncu 8.1 2,849
2001 Oyuncu 7.4 1,070
2000 Oyuncu 5.6 569
1999 Oyuncu 5.3 27
1996 Oyuncu 5.1 18
1995 31 Dram Oyuncu 6.0 205
1994 Komedi Oyuncu 3.8 61
1992 28 Komedi Oyuncu 6.4 291
Dizi Altyazıları
True Detective (6,191) Vikings (3,284) Shameless (2,245) Gotham (2,229) Shooter (1,839) The Umbrella Academy (1,779) Inside No. 9 (1,527) Doom Patrol (1,433) Star Trek: Discovery (1,339) The Big Bang Theory (1,123)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019