Giriş Kayıt
Ivan Martinka

Ivan Martinka


Oyuncu

Ivan Martinka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 5.2 43
2009 Dram Oyuncu 4.9 583
2005 Oyuncu 6.8 321
2000 Komedi Oyuncu 5.5 61
2000 Dram Oyuncu 7.2 293
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019