Giriş Kayıt
Ivan Martinka

Ivan Martinka


Oyuncu

Ivan Martinka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 5.2 43
2009 Dram Oyuncu 4.9 574
2005 Oyuncu 6.8 319
2000 Komedi Oyuncu 5.5 59
2000 Dram Oyuncu 7.2 291
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018