Giriş Kayıt
Cliff Martinez

Cliff Martinez (69)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Cliff Martinez, 05 Şubat 1954 The Bronx, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Sürücü (2011), Salgın (2011), Güneşin Karanlığında (2011), Oyun Gecesi (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1954
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Red Hot Chili Peppers
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 68 Suç Müzik 6.3 9,650
2020 Macera Müzik 7.3 22,594
2019 Suç Müzik 7.3 9,820
2018 64 Aksiyon Müzik 6.1 54,676

Oyun Gecesi
2018 64 Aksiyon Müzik 6.9 238,575
2018 64 Aksiyon Müzik 7.0 114,520

İntikam
2017 63 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 116,656

Neon Şeytan
2016 62 Korku Müzik 6.1 97,667

Vurguncular
2016 62 Komedi Müzik 7.1 224,428
2014 60 Belgesel Müzik 6.5 1,552
2014 Dram Müzik 8.5 49,513

Kalbin Direnişi
2014 60 Dram Müzik 7.9 36,415
2014 60 Aksiyon Müzik 6.1 2,887

Sadece Tanrı Affeder
2013 59 Suç Müzik 5.7 113,987
2013 59 Suç 7.6 8,899

Geçmişin Sırları
2012 58 Dram Müzik 6.4 33,889

Bahar Tatili
2012 58 Aksiyon Müzik 5.3 143,773

Entrika
2012 58 Dram Müzik 6.6 53,180
2012 58 Belgesel Müzik 7.9 4,652

Sürücü
2011 57 Suç Müzik 7.8 648,533

Salgın
2011 57 Dram Müzik 6.8 306,006

Güneşin Karanlığında
2011 57 Suç Müzik 7.3 241,424

Başlangıç Noktası
2009 55 Dram Müzik
Müzik
7.1 2,511
2009 55 Belgesel Müzik 6.5 535
2009 55 Dram Müzik 5.9 1,069

Hançer
2008 54 Aksiyon Müzik 4.8 2,705

Kötü Alışkanlıklar
2008 54 Suç Müzik 4.9 916

Yaşam Çizgisi
2006 52 Dram Müzik
Müzik
6.2 8,307

Gençlik Ateşi
2005 51 Suç Müzik 5.5 19,565

Hep Seni Aradım
2004 50 Dram Müzik
Müzik
6.9 56,952
2003 49 Suç Müzik 6.5 22,611
2002 48 Dram Müzik 6.2 83,913

Ölümcül Oyun (I)
2002 48 Suç Müzik 7.1 41,607

Trafik
2000 46 Suç Müzik 7.6 209,517

Denizci
1999 45 Suç Müzik 6.9 33,216
1998 44 Gerilim Müzik 5.3 3,177
1996 42 Komedi Müzik 6.7 5,815
1996 42 Komedi Müzik 6.8 2,408

Derinlerde
1995 41 Suç Müzik 6.1 3,673

Zor Hayatlar
1993 39 Dram Müzik
Müzik
7.3 8,475
1991 37 Komedi Müzik 6.8 10,178
1990 36 Dram Müzik 7.2 29,455

Seks Yalanları
1989 35 Dram Müzik 7.2 56,039
1986 32 Komedi Oyuncu 6.2 7,490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023