Giriş Kayıt
Carmen Martínez Sierra

Carmen Martínez Sierra (108)


Oyuncu

Carmen Martínez Sierra, 03 Mayıs 1904 doğumlu oyuncu.

Telefon Kulubesi (1972) yapımıyla biliniyor.

Carmen Martínez Sierra, 06 Kasım 2012 tarihinde (108 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1904
Ölüm Tarihi: 06 Kasım 2012
Diğer Bir İsmi: Carmen Martinez | Carmen Martínez | C. Martínez Si
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Oyuncu 4.8 300
1993 Komedi Oyuncu 6.0 186
1990 Komedi Oyuncu 5.0 17
1989 Dram Oyuncu    
1981 77 Aksiyon Oyuncu 6.0 41
1980 76 Korku Oyuncu 5.7 4,989
1976 72 Komedi Oyuncu 4.5 11
1976 72 Oyuncu 6.4 80
1974 70 Komedi Oyuncu 6.3 352
1973 69 Oyuncu 5.4 35

Telefon Kulubesi
1972 68 Komedi Oyuncu 7.9 3,098

Frenchie Efsanes
1971 67 Komedi Oyuncu 5.3 919
1965 Dram Oyuncu 7.7 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019