Giriş Kayıt
Sven Martinek

Sven Martinek (54)


Oyuncu

Sven Martinek, 18 Şubat 1964 Magdeburg, German Democratic Republic doğumlu oyuncu.

Der Clown (2005), (2003) Herr Lehmann (2003), (2004) Agnes ve Kardeşleri (2004), (2017) Schneeflöckchen (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1964
Doğum Yeri: Magdeburg, German Democratic Republic
Burcu: Kova
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 54 Dram Oyuncu 7.8 39
2018 54 Gizem Oyuncu 3.5 36
2017 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 566
2016 52 Aksiyon Oyuncu 4.2 12
2016 52 Oyuncu 5.9 9
2015 51 Macera Oyuncu 5.3 9
2008 Dram Oyuncu 6.0 270
2006 Suç Oyuncu 7.1 139
2005 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 558

Çılgın Maymun
2004 40 Komedi Oyuncu 3.6 636

Agnes ve Kardeşleri
2004 40 Komedi Oyuncu 6.7 1,633
2003 39 Komedi Oyuncu 7.2 6,050
2003 39 Dram Oyuncu 7.5 435
2002 Komedi Oyuncu 7.4 58
2001 Suç Oyuncu 5.9 192
1998 Dram Oyuncu 4.7 198

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,376
1994 Suç Oyuncu 5.7 40
1986 Suç Oyuncu 6.4 261

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,052
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019