Giriş Kayıt
Branislav Martinak

Branislav Martinak (47)


Dublör, Oyuncu

Branislav Martinak, 28 Ağustos 1971 Bratislava doğumlu dublör, oyuncu.

Gençlik (2015), Şeytanın İkizi (2011), Camelot (2011), Il ragazzo invisibile (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Bratislava
Diğer Bir İsmi: Branislav 'Milli' Martinak | Branislav Milli Marti
Takma İsmi: Milli
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 47 Fantastik Dublör 4.9 339
2017 46 Aksiyon Dublör 5.4 6,688
2017 46 Aksiyon Dublör 5.0 3,737
2016 45 Aksiyon Dublör 4.0 738
2016 45 Aksiyon Dublör 6.3 8,942

Cehennem
2016 45 Aksiyon Dublör 6.2 136,165
2016 45 Suç Dublör 5.4 13,175
2016 45 Aksiyon Dublör 2.8 767

Gençlik
2015 44 Dram Dublör 7.3 63,601
2015 Dram Dublör 5.6 766

Kırmızı Çadır
2014 Macera Dublör 7.3 2,932
2014 43 Macera Dublör
Oyuncu
6.2 2,752

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 43 Aksiyon Dublör 6.0 136,207

Sibirya Mafyası
2013 42 Suç Dublör 6.4 6,875

Üç Silahşörler
2011 40 Aksiyon Dublör 5.8 97,834
2011 Dram Dublör 6.5 21,900

Şeytanın İkizi
2011 40 Biyografi Dublör 7.1 58,076
2010 39 Macera Dublör 5.5 136

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 39 Aksiyon Dublör 6.6 252,229
2010 Macera Dublör 6.2 1,453

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Dublör 8.5 202,732
2009 38 Aksiyon Dublör 5.8 2,549
2009 38 Dram Dublör 7.0 225
2009 Dram Dublör 8.3 99

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 37 Aksiyon Dublör 6.5 177,084
2008 37 Biyografi Dublör 5.9 3,910

Köprü
2008 Dram Oyuncu
Dublör
4.8 920
2007 Dram Dublör 8.1 61,700

Savaş ve Barış
2007 Dram Dublör 7.3 1,730

Son Birlik
2007 36 Aksiyon Dublör 5.4 32,432
2007 36 Dram Dublör 7.1 540

Bir Savaşçı Doğuyor
2006 35 Aksiyon Dublör 5.8 3,691
2006 35 Aksiyon Dublör 5.1 116,733
2006 35 Korku Dublör 3.3 767

Tristan Ve Isolde
2006 35 Dram Dublör 6.8 48,555

Cennetin Krallığı
2005 34 Aksiyon Dublör 7.2 248,143
2004 Dram Dublör 6.3 1,153

Spartaküs 2
2004 33 Dram Dublör 6.8 5,157
2003 32 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 5,922
2003 Bilim-Kurgu Dublör 6.7 2,245

New York Çeteleri
2002 31 Suç Dublör 7.5 367,736

Kara Şahin Düştü
2001 30 Dram Dublör 7.7 336,171

Düşman Hattında
2001 30 Aksiyon Dublör 6.4 94,151
2001 30 Aksiyon Dublör 6.1 290,749

Atilla: İmparatorluğun Yükselişi
2001 30 Aksiyon Dublör 6.7 9,514
2000 29 Aksiyon Dublör 4.6 4,064

Jeanne D'arc
1999 28 Macera Dublör 6.4 60,796
1999 28 Macera Dublör 6.7 5,395
1999 Macera Oyuncu
Dublör
8.1 717
1997 26 Fantastik Dublör
Oyuncu
6.4 235

Barışçı
1997 26 Aksiyon Dublör 5.9 50,830

Çılgın Altılı
1997 26 Aksiyon Dublör 3.9 1,382

Fatih Kull
1997 26 Fantastik Dublör 4.8 7,260

Günışığı
1996 25 Aksiyon Dublör 5.9 60,858

Ejder Yürek
1996 25 Aksiyon Dublör 6.4 85,788
1996 25 Aksiyon Dublör 4.0 3,204

Üç Silahşörler
1993 22 Aksiyon Dublör 6.4 46,432
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019