Giriş Kayıt
Thomas Balou Martin

Thomas Balou Martin (56)


Oyuncu

Thomas Balou Martin, 27 Ekim 1962 Stuttgart, Almanya doğumlu oyuncu.

"Der Landarzt" (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1962
Doğum Yeri: Stuttgart, Almanya
Diğer Bir İsmi: Balou Martin | Thomas B. Martin | Thomas Martin
Burcu: Akrep
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Dram Oyuncu 7.2 79
2015 Dram Oyuncu 7.2 49
2014 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,867
2014 52 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 5
2012 50 Komedi Oyuncu 4.7 286
2008 Dram Oyuncu 6.0 270
2007 Suç Oyuncu 5.5 156
2004 Suç Oyuncu 5.7 107
1998 Dram Oyuncu 4.7 198
1995 Suç Oyuncu 7.6 231
1994 Suç Oyuncu 5.7 40
1993 Dram Oyuncu 3.5 151
1986 Suç Oyuncu 6.4 261
1981 Suç Oyuncu 6.5 571

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,055
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019