Giriş Kayıt
Scott A. Martin

Scott A. Martin (51)


Oyuncu

Scott Allen Martin, 22 Şubat 1967 Princeton, West Virginia, ABD doğumlu oyuncu.

(2011) Katil Joe (2011), (2008) Aşkın Yaşı Yok (2008), (2012) Fire with Fire (2012), (2008) Hiçbir Yerin Ortasında (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Allen Martin
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1967
Doğum Yeri: Princeton, West Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott Martin
Burcu: Balık
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Dram Oyuncu 5.7 16,732

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 147,743

Teksas Katliamı 3D
2013 46 Korku Oyuncu 4.8 40,770
2012 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 276,994
2012 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,220

Kampanya
2012 45 Komedi Oyuncu 6.1 116,870

Katil Joe
2011 44 Suç Oyuncu 6.7 66,665
2011 44 Gizem Oyuncu 7.0 315,533
2011 44 Müzikal Oyuncu 4.9 277

Durdurulamaz
2010 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 169,166

Hiçbir Yerin Ortasında
2008 41 Komedi Oyuncu 6.5 3,326

Amerikan Menekşesi
2008 41 Dram Oyuncu 7.1 2,256

Aşkın Yaşı Yok
2008 41 Komedi Oyuncu 6.2 21,659

İzleyici
2000 33 Suç Oyuncu 5.3 23,962

Sensiz Olmaz
2000 33 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.5 156,128

Dehşetin Yankıları
1999 32 Gerilim Çeşitli 7.0 68,491

Arabulucu
1998 31 Aksiyon Çeşitli 7.3 119,773

Kaçakların Peşinde
1998 31 Aksiyon Çeşitli 6.5 86,915
1987 20 Dram Oyuncu 7.9 6,406
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018