Giriş Kayıt
Ross Martin

Ross Martin (61)


Oyuncu

Martin Rosenblatt, 22 Mart 1920 Gródek Jagiellonski, Lwowskie, Polonya [bugünkü Horodok, Lviv Oblast, Ukraine] doğumlu oyuncu.

1967 yılının Eylül ayında Olavee Lucile Parsons ile evlendi. 14 yılın ardından 1981 yılının Temmuz ayında boşandılar.

The Wild Wild West (1965), The Colossus of New York (1958), (1965) Büyük Yarış (1965), (1969) Night Gallery (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Ross Martin, 03 Temmuz 1981 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Martin Rosenblatt
Doğum Tarihi: 22 Mart 1920
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Gródek Jagiellonski, Lwowskie, Polonya [bugünkü Horodok, Lviv Oblast, Ukraine]
Burcu: Koç
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Dram Oyuncu 5.9 59
1979 59 Aksiyon Oyuncu 6.8 308
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,532
1973 Suç Oyuncu 6.6 97
1969 Dram Oyuncu 8.0 4,029
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,913
1967 Komedi Oyuncu 8.8 3,973
1967 Komedi Oyuncu 8.0 2,140
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,564

Büyük Yarış
1965 45 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,374
1963 43 Suç Oyuncu 5.8 96
1962 42 Suç Oyuncu 7.3 3,443
1962 42 Aksiyon Oyuncu 5.9 899
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,709
1961 Dram Oyuncu 7.1 578
1959 Dram Oyuncu 8.0 222

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 57,365
1958 38 Korku Oyuncu
Çeşitli
5.9 853
1958 38 Macera Oyuncu 5.0 28
1958 Aksiyon Oyuncu 7.8 919
1958 Dram Oyuncu 7.4 22
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 166
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,209

Uzayın Keşfi
1955 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 1,201
1955 Suç Oyuncu 7.6 36
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,386
1954 Dram Oyuncu 8.2 141
1953 Komedi Oyuncu 8.3 104
1948 Dram Oyuncu 7.9 185
1948 Dram Oyuncu 8.1 68
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018