Giriş Kayıt
Ross Martin

Ross Martin (61)


Oyuncu

Martin Rosenblatt, 22 Mart 1920 Gródek Jagiellonski, Lwowskie, Polonya [bugünkü Horodok, Lviv Oblast, Ukraine] doğumlu oyuncu.

1967 yılının Eylül ayında Olavee Lucile Parsons ile evlendi. 14 yılın ardından 1981 yılının Temmuz ayında boşandılar.

The Wild Wild West (1965), The Colossus of New York (1958), (1965) Büyük Yarış (1965), (1969) Night Gallery (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Ross Martin, 03 Temmuz 1981 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Martin Rosenblatt
Doğum Tarihi: 22 Mart 1920
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Gródek Jagiellonski, Lwowskie, Polonya [bugünkü Horodok, Lviv Oblast, Ukraine]
Burcu: Koç
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Dram Oyuncu 5.9 47
1979 59 Aksiyon Oyuncu 6.8 300
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,357
1973 Suç Oyuncu 6.8 84
1969 Dram Oyuncu 8.0 3,966
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,864
1967 Komedi Oyuncu 8.8 3,912
1967 Komedi Oyuncu 8.0 2,105
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,507

Büyük Yarış
1965 45 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,253
1963 43 Suç Oyuncu 5.8 95
1962 42 Suç Oyuncu 7.3 3,349
1962 42 Aksiyon Oyuncu 5.9 877
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,654
1961 Dram Oyuncu 7.2 483
1959 Dram Oyuncu 8.0 217

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 56,393
1958 38 Korku Oyuncu
Çeşitli
6.0 682
1958 Aksiyon Oyuncu 7.9 775
1958 Dram Oyuncu    
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 162
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,139

Uzayın Keşfi
1955 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 993
1955 Suç Oyuncu    
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,363
1954 Dram Oyuncu    
1953 Komedi Oyuncu 8.3 102
1948 Dram Oyuncu 7.9 182
1948 Dram Oyuncu 8.1 61
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018