Giriş Kayıt
Julie Martin

Julie Martin


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Julie Martin, senarist, yapımcı, oyuncu.

Law & Order: Special Victims Unit (1999), Kings (2009), Law & Order: Los Angeles (2010), Law & Order: Criminal Intent (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Yapımcı
Senarist
6.7 2,107
2009 Dram Senarist
Yapımcı
8.2 7,821
2001 Suç Yapımcı
Senarist
7.4 20,620
1999 Suç Yapımcı
Senarist
8.0 66,790
1993 Suç Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.6 10,353
1990 Suç Senarist
Yapımcı
7.7 28,757
1986 Dram Senarist
Çeşitli
7.0 3,748

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Oyuncu 6.6 85,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019