Giriş Kayıt
Jared Martin

Jared Martin (75)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Jared Christopher Martin, 21 Aralık 1941 Manhattan, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

1963 yılının Haziran ayında Nancy Fales-Garrett ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1979 yılının Nisan ayında Carol Vogel ile evlendi.

Aenigma (1987), War of the Worlds (1988), Son Barbarlar (1984), Twin Sitters (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Jared Martin, 24 Mayıs 2017 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jared Christopher Martin
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1941
Ölüm Tarihi: 24 Mayıs 2017
Doğum Yeri: Manhattan, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jarred Martin
Takma İsmi: Lusty Dusty
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.2 270
1994 53 Komedi Oyuncu 5.9 2,307
1988 Aksiyon Oyuncu 6.7 969
1987 46 Korku Oyuncu 4.9 1,702
1987 46 Aksiyon Oyuncu 4.4 326

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,271

Son Barbarlar
1984 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 791
1983 Dram Oyuncu 6.6 995

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,915
1978 Western Oyuncu 8.3 1,479

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,191
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,602

Batı Dünyası
1973 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 44,921
1969 28 Komedi Oyuncu 5.0 796
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,996
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018