Giriş Kayıt
Jared Martin

Jared Martin (75)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Jared Christopher Martin, 21 Aralık 1941 Manhattan, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

1963 yılının Haziran ayında Nancy Fales-Garrett ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1979 yılının Nisan ayında Carol Vogel ile evlendi.

Aenigma (1987), War of the Worlds (1988), Son Barbarlar (1984), Twin Sitters (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Jared Martin, 24 Mayıs 2017 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jared Christopher Martin
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1941
Ölüm Tarihi: 24 Mayıs 2017
Doğum Yeri: Manhattan, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jarred Martin
Takma İsmi: Lusty Dusty
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.2 273
1994 53 Komedi Oyuncu 5.9 2,384
1988 Aksiyon Oyuncu 6.6 982
1987 46 Korku Oyuncu 4.9 1,754
1987 46 Aksiyon Oyuncu 4.4 328

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,461

Son Barbarlar
1984 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 801
1983 Dram Oyuncu 6.6 1,022

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 10,017
1978 Western Oyuncu 8.3 1,501

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,354
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,692

Batı Dünyası
1973 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 45,745
1969 28 Komedi Oyuncu 5.0 814
1968 Dram Oyuncu 7.1 2,007
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019