Giriş Kayıt
Benjamin Martin

Benjamin Martin


Sesler, Görsel Efekt, Kameraman

Benjamin Martin, sesler, görsel efekt, kameraman.

Fallen Angel (2003), (2001) Günahkar (2001), (2002) Gençlik Hayalleri (2002), (2000) Silahların Gölgesinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ben Martin
Takma İsmi: Gentle-Ben
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Kameraman 8.6 2,250

Beyaz Hüzün
2009 Dram Görsel Efekt 6.3 13,274
2003 Romantik Sesler 7.1 877

Taken 1
2002 Dram Sesler 7.9 18,067

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sesler 6.4 95,145

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Sesler 6.2 44,387

Günahkar
2001 Suç Sesler 7.3 69,669
2001 Fantastik Sesler 6.9 229,669

Dahi Çocuk
2001 Animasyon Sesler 6.0 27,528

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Sesler 6.7 29,764
1999 Dram Sesler 7.0 5,026
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018