Giriş Kayıt
Becky Martin

Becky Martin


Yönetmen, Yapımcı

Becky Martin, yönetmen, yapımcı.

Peep Show (2003), Veep (2012), Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (2001), Getting On (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 7.4 1,161
2013 Komedi Yönetmen 7.7 2,793
2012 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.2 34,479
2010 Komedi Yönetmen 7.7 654
2007 Komedi Yönetmen 8.0 873
2003 Belgesel Yönetmen 8.1 128
2003 Komedi Yönetmen 8.6 44,557
2001 Komedi Yönetmen 7.1 3,255
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019