Giriş Kayıt
Max Volkert Martens

Max Volkert Martens


Oyuncu

Max Volkert Martens, Itzehoe, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Itzehoe, Almanya
Diğer Bir İsmi: Max V. Martens | Max Volker Martens | Max-Volkert
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsan Avı
2014 Suç Oyuncu 6.8 66,985

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Oyuncu 6.4 17,830
2012 Macera Oyuncu 5.1 29
2011 Suç Oyuncu 8.3 274,602

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,395
1988 Dram Oyuncu 5.8 622
1981 Suç Oyuncu 6.5 572

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,068
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019