Giriş Kayıt
Mark Marshall

Mark Marshall


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Mark Marshall, yapım yöneticisi, yapımcı.

Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001), Suikast Çemberi (1995), Aşk Mektubu (1999), 61* (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

New York Zamanı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 4.9 20,310

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Yapım Yöneticisi 7.6 571,179
2001 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.8 12,926
2000 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 1,066

Aşk Mektubu
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 33,485

Yıldız Çocuk
1997 Macera Yapım Yöneticisi 5.4 2,262

Özgür Willy 3
1997 Aile Yapımcı 4.7 8,555

Özgür Willy 2
1995 Aile Yapımcı 5.0 15,609

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 72,687
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 6,001

Özgür Willy
1993 Macera Yapımcı 5.9 62,688

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 146,117

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Çeşitli 8.0 19,273

Mor Yıllar
1985 Dram Çeşitli 7.8 71,524

Define Adası
1985 Macera Çeşitli 7.8 217,519

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Çeşitli 8.7 1,053,991
1979 Komedi Çeşitli 5.3 3,738
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019